Ajándékcsomag civil szervezeteknek

Kedves civil Barátaink,
 
ezúton szeretnénk nektek sikerekben, erőforrásokban, új ötletekben, hatékony cselekvésekben gazdag új esztendőt kívánni.
 
De a jó kívánságokon túl nagy örömünkre szolgálna, ha hozzájárulhatnánk ezek beteljesüléséhez, ezért összeállítottunk egy virtuális ajándékcsomagot nektek. Az ajándékcsomagunk tartalma csupa olyan ingyenes lehetőség,szolgáltatás, amivel a szervezet működését, fejlődését kívánjuk segíteni.
 
Fogadjátok tőlünk szeretettel, válogassatok kedvetekre, és használjátok bátran ezeket a lehetőségeket!

 


Mi mindent rejt az ajándékcsomag?

1.Ingyen tudásanyagok, információk.
 
  • Egy ingyenesen hozzáférhető civil tudástárat, amely jelenleg 65 db letölthető tanulmányt tartalmaz, de ez a szám folyamatosan bővül.
  • Egy blogoldalt, ahol a szervezetünk tagjai osztják meg írásaikat.
  • Egy tematikus facebook oldalt, ahol kifejezetten a forrásteremtés témaköréről olvashattok információkat, tanácsokat, ötleteket.
  • Egyesületünk központi facebook oldalát, ahol szakmai tartalommal, közérdekű információkkal, aktuális hírekkel, gondolatébresztő írásokkal várunk Titeket.

2.Ingyenes tanácsadó nap
Az első 3 jelentkező szervezet részére 1 ingyenes tanácsadó napot tartunk.

Mire veheted ezt igénybe?
 
  • A vezetővel, vezetőséggel való konzultáció során segítünk feltárni a szervezetben tapasztalt problémák okait. 
  • Vagy az éves tervezés levezetése kreatív, résztvevőket bevonó, aktivizáló módszerekkel.
  • Vagy egy projekt tervezése kreatív, résztvevőket aktivizáló módszerekkel.
  • Vagy egy projekt indítás előtti konzultáció a buktatók elkerülésére.
Mindezt az 1 napi járóföldre lévő szervezeteknél vállaljuk útiköltség térítés ellenében (1 napi járóföld alatt értjük azt, ami Nyíregyházáról tömegközlekedéssel vagy autóval ésszerű idő alatt elérhető)
Jelentkezés: inspiracio.egyesulet@gmail.com
A levél tárgya ez legyen: ingyenes tanácsadói nap

 

3. Ingyenes párbeszédkör
1 db. párbeszédkörön való részvételt, ahol a mai kor kihívásait próbáljuk meg közösen megérteni. Hogy milyen ma a világ, és mire van szüksége? Hogy milyenek azok a kommunikációs csatornák, amelyek ma működnek? Hogy mit jelent ma civilnek lenni, és hogyan tudjuk betölteni a társadalmi szerepünket? Hogy miképpen kellene megújítani a saját üzeneteinket, és a saját gondolkozási módszereinket, hogy sikeresek legyünk a céljaink elérésében? 

Ezt akkor rendezzük meg, ha tudjuk, hogy szeretnétek részt venni egy ilyen alkalmon. Csak jeleznetek kell! A párbeszédkört Sz-Sz-B és Hajdú-Bihar megyén belül bármelyik településen megtartjuk minimum 8 fő jelentkezése esetén.
Jelentkezés: inspiracio.egyesulet@gmail.com
A levél tárgya ez legyen: ingyenes párbeszédkör

4. Ingyenes internetes képzés

 
10 JÓ MEGBESZÉLÉS PRAKTIKA internetes képzés

Az Inspi-Ráció Egyesület saját tapasztalataiból kiindulva, egy 10 alkalomból álló internetes "Jó megbeszélések" képzéssorozatot dolgozott ki. Mivel ez az első ilyen online kurzusunk, ezért most azt ajánljuk fel, hogy részt vehetsz a TESZTELÉSÉBEN, természetesen teljesen ingyen!
Amennyiben jelentkezel, rövidesen megküldjük az első cikk linkjét, majd hetente egy újabbat. Így két és fél hónap múlva, mire kitavaszodik, már birtokában leszel az IRE 10 jó megbeszélés praktikájának!
 
Kérünk, hogy csak akkor jelentkezz a tesztelésre, ha tudod vállalni, hogy:
  • Legalább egy-két praktikát beépítesz a munka megbeszéléseitekbe,
  • Erről be is számolsz röviden,
  • Visszajelzéseket adsz az érthetőségre, használhatóságra,
  • Ha megfogalmazódik benned, akkor konkrét szövegszerű javaslatokat teszel a szöveg javítására.
AA visszajelzéseket mind e-mailen, mind a cikkek oldalán található megjegyzések formájában elküldheted!
Természetesen a tesztelőknek a befektetett munkáért jutalom is jár. Ha valaki tényleg energiát tesz abba, hogy kipróbálja a gyűjteményben szereplő módszereket, eszközöket, akkor én (Pabló) vállalom, hogy skypon, vagy google talkon keresztül online tanácsadást biztosítok! A legaktívabb tesztelőnek pedig egy bemutató facilitálást is felajánlok ingyenesen, a honlapunkon ismertetett feltételek mellett! Ahhoz, hogy megalapozottan tudj dönteni, készítettem az internetes JÓ MEGBESZÉLÉS képzésről egy rövid ismertetőt.

Jelentkezés: Amennyiben van kedved egy jelenleg 10 lépésből álló online képzésben részt venni, amelynek segítségével a szervezeted munka megbeszéléseinek (ez lehet stáb megbeszélés, értekezlet, projekt megbeszélés stb.) hatékonyságát tudod növelni, akkor kérlek, töltsd ki a rövid jelentkezési lapot!

Amennyiben a facilitálás jelentőségéről, értelméről olvasnál ajánlom a közelmúltban megjelent cikkemet.

5. Ingyenes segítség az Szja 1%-os kampány sikeréhez!
 
Ha van 1% gyűjtő szórólapotok, plakátotok, felhívásotok, amiről szívesen megtudnátok tanácsadóink véleményét, kíváncsiak vagytok észrevételeinkre, javaslatainkra, építő jellegű kritikánkra, akkor most díjmentesen vehetitek igénybe ezt a szolgáltatást. Nem kell mást tennetek, mint e-mailen elkülditek a szórólapot, mi pedig alaposan megnézzük, elemezzük azt.
 

Az elemzés a képi és szöveges tartalomra egyaránt kiterjed! A beérkezett szóróanyagok, felhívások, plakátok átvizsgálása után pedig egy hosszabb cikkben össze is foglaljuk a tapasztalatainkat, megfogalmazzuk javaslatainkat, amelyből bárki tanulhat.

Az első 10 beküldő pedig gyorsasága jutalmaként személyre szabott, csak neki elküldött választ kap, amiben részletesen leírjuk a véleményünket, javaslatainkat az általa beküldött anyagokról.

Jelentkezés: a véleményeztetni kívánt szóróanyag elküldése az inspiracio.egyesulet@gmail.com címre.
A levél tárgya ez legyen: egy százalékos kampány

6. És egy ráadás kedvezményes lehetőség:
 

Bemutató facilitálás most 50%-os kedvezménnyel!
Ha szeretnéd a saját bőrödön is megtapasztalni, mekkora a különbség a szokásos, unalmas megbeszélés és egy képzett facilitátor (folyamatsegítő) által vezetett, lényegre törő, pörgős és eredményes csoportos alkalom között, most a gyakorlatban kipróbálhatod!
Bemutató facilitálás most 50%-os áron, a honlapunkon ismertetett feltételekkel!

 

A fenti ajándékokon, szolgáltatásokon túl továbbra is örömmel állunk rendelkezésetekre, látogassatok el honlapunkra, tájékozódjatok szolgáltatásainkról, képzéseinkről. Ha segítségre van szükségetek szervezeti kérdésekben, problémák megoldásában, nehéz helyzetek kezelésében, keressetek minket bátran! Hatékony, szervezetre szabott megoldásokat kínálunk minden szervezetnek, függetlenül attól, hogy az ország mely pontján működik!

Sok sikert kívánunk nektek, és várjuk a jelentkezéseket az ajándékokért!

Megjegyzések